Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. március 20., keddSpirituális korszakváltás

Az emberiség spirituális tudatrobbanás küszöbén áll. Egyre több ember foglalkozik a lélek misztikus világával, és játékos formában a következő generáció is tömegesen érdeklődik a nem látható világ iránt. Az angyalokkal való kapcsolatfelvételről szóló könyvek több milliós példányszámban fogynak. A gyerekeknek szóló könyvek, filmek - melyek a tudat fantasztikus erejét demonstrálják - mára bestsellerek.

Új korba érkeztünk. Az előző generáció a csillagok háborúján nőtt fel és láss csodát, megépítette az űrhajóit és ma már a szuperszámítógépek világában élünk. Ami pár tíz évvel ezelőtt csak álom volt és gyerekmese, mára a valóság.

A mai indigógyerekek a génjeikben hordozzák az emberiség fejlődésének következő lépcsőjét: A spirituális embert. Régi korok próféciái megjósolták: a spirituális kor be fog következni. Néha igen meglepő erők mentik ki az embert a fejlődés zsákutcájából. Ki gondolta volna az első gőzgép létrehozása előtt, hogy az a gőz, amit mindenki ismert, fogja forradalmasítani az emberi fejlődést? A gőz, amit semmire sem tartottak. Megfoghatatlan mégis hatalmas erővé vált.

Ki hitte volna, hogy az informatika, melynek hajtómotorja az információ – mely még megfoghatatlanabb -, fogja megadni az embernek a technológiát, hogy hajóival eljuthasson az űrbe, számítógépeivel beleláthasson az atomokba és galaxisokba.

Vajon lehetetlen, hogy a spirituális erő forradalmasítsa az emberi fejlődést?

Az ember egyre finomabb erőket képes használni: gőz, információ és a következő lépcső a lélek erő. A spirituális erő az, mely ledönti a 3 dimenzió falait és az ember új dimenziókat hódít meg. A spirituális erő lesz az, mely ledönti a halál kapuját, és az ember felismeri: az előtt is élt mielőtt megszületett és az után is élni fog miután meghal. Most még sok embernek ez gyerekmese, de a gyerekek felnőnek és megvalósítják.

Voltak nagy tanítók a földön, akik a lélek hatalmas erejét hirdették, ami hegyeket képes megmozgatni. Eljött az idő, amikor minden egyes ember számára hozzáférhető a spirituális erő. Eljött az idő, amikor e tudományok mindenki számára hozzáférhetőek. Az SPIRIT iskola szól mindazokhoz, akik e kivételes helyzetben nem csak szemtanúi, hanem aktív részesei akarnak lenni annak a kornak, amikor az emberiség fejlődésének új szakaszába lép és felfedezi, felhasználja a spirituális erőt. Az emberiség spirituális tudatrobbanás küszöbén áll és hálás vagyok, hogy én is résztvevője lehetek ennek a kornak.


Gyurkó Zsolt

Spirit iskola - A Spirituális Tudás Fája, Veszprém
spirituális képességfejlesztés, önismeret, tarot, asztrológia, fehér mágia


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva