Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. március 20., keddHírnév

Feng Shui orvoslási eszközök

A Feng Shui életterületeinek aktivizálása, beindítása a hozzá tartozó orvoslási eszközökkel.

Szerelem és házasság életterület

- Ha a BHS, illetve az ajtótól viszonyított aktivizálási illetve bepakolási módszert használjuk akkor az ajtótól legtávolabb eső jobb sarok

- Ha iránytű iskolát használunk, akkor a dél-nyugat iránya.

Aktivizálhatjuk bármikor, de akkor is ha különböző problémáink adódnak, például valamilyen szempontból nem kielégítő a házasság vagy kapcsolat, és szeretnénk rajta változtatni. Ha új kapcsolatra vágyunk, vagy a régibe szeretnénk lendületet vinni, ugyanez vonatkozik kollégákra, barátokra is.

Virágok Mivel a színekkel is lehet aktivizálni, így jó ide a rózsaszín, piros de a sárga is, mert a Föld elem területe ez a hely. Figyeljünk rá, hogy itt általában páros dolgokat helyezzünk el, pl. kép a falon, virág a vázában de kerámia tárgy mely páros, vagy kristálygömbök, figurák párosával különösen hatékonyak.
Viszont ne tegyünk ide vizet ábrázoló képet, akváriumot, vagy csobogót, mert elmossa szerelmünket!

Ha új kapcsolatra vágyunk, ide tehető egy állandóan friss hajtást hozó növény, mert ez hozza a megújhodást. Ha valaki sok partnerre vágyik tegyen ide sok piros virágot, ha az illető férfi, sok holddal vegyen körül egy nap motívumot.

Páros szív Ha lakást aktivizálunk és ezen a területen a nappali van, akkor itt kialakíthatunk egy meghitt beszélgető sarkot, asztal 2 székkel, 2 gyertya, fényképek a pároddal, szív motívumok.

Ha hálószoba van ezen a területen, az különösen jó hatású, jin-jang gyertyát is használhatunk megerősítésképpen, lehetőleg olyant mely megfelel gua számunknak.

Ha itt fürdőszoba van, tehetünk ide piros törölközőt vagy bármit.

Sárkányfejű teknős Ha nő keres társat fellógathat ide 6 kristálygolyót - ha férfi akkor 2 kristálygolyót, vagy helyezzenek ide sárkányfejű teknőst piros szalaggal. De családtagok közötti viszály elsímítására is feltehetünk egy csiszolt kristálygömböt a (szerelem, a tudás és a központ területére is), de természetes kristályok is jó hatással bírnak, így ezeken a területeken hegyikristálytömb is elhelyezhető, míg a szerelem sarokban jó még a rózsakvarc és ametiszt kő is.

Tehetünk képeket is a falra pl: a halhatatlanság és házasság szimbólumaként őszibarack vagy virágzó őszibarack fa képet, vagy az igaz szerelem megtalálására pünkösdi rózsát ábrázoló képet, vagy a boldog párkapcsolat fenntartásáért Krizantém képet, mely az öröm és nyugalom szimbóluma is.

Delfinek Egyéb Feng Shui jelképek a kapcsolat megerősítésére: páros delfin a kapcsolaton belüli harmóniát erősíti, pillangó boldog házasságot hoz, 2 hal szenvedélyt visz a szerelembe és utódteremtő energiát, kettős boldogság jel hosszú boldog kapcsolat, jin-jang gyertya új pár bevonzásához, illetve a régi aktivizálásához is ajánlott. Kis kakas vigyáz a kapcsolatra, mandarin kacsa pár a hűséget őrzi, sárkány-főnix a gyermeket tervezőknek hasznos. Sárkányfejű teknős, hátán kis teknőssel, szájában piros szalaggal új kapcsolatot hoz, vagy a régit felfrissíti, páros madár a romantikus szerelem, hattyú a tisztaság jelképe.

Eredményes munkát kívánok, és minden jót mindenkinek.
Erika


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva