Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. március 20., keddZadkiel

ZADKIEL ARKANGYAL

Szó jelentése: ISTEN igazságossága, ISTEN igazsága.

Kulcsszavak: a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia.

A negatív energiákat is segít átalakítani pozítívvá, illetve semlegesíteni.

Segítségével könnyebben tudunk megbocsájtani magunknak és másoknak, akár az ellenünk vétkezőknek is, mert a könyörület energiáit aktiválja életünkbe.

Segíti eggyüttérzésünk kibontakozását, és megláttatja magunkban és másokban is az Isteni Fényt.

Zadkiel ibolya Szívünkről leveszi a neheztelés súlyát és a megbántás terheit, így segítségével megszabadulhatunk haragunk vagy bánatunk ördögi köréből, mely mindig visszatérítette gondolatainkat a problémára.
Ezentúl ezek helyébe léphet a kegyelem, tolerancia és megbocsátás.

Ha sértődöttséget, keserűséget, gyűlöletet vagy haragot érzünk mások iránt, ezeket is pozitív energiává változtatja.

Segít még ha nehezünkre esik másokat tolerálni, viselkedésüket elfogadni, vagy saját tulajdonságaink elfogadása is nehezen megy.Zadkiel Továbbá kérhetjük még közreműködését elveszett tárgyak megtalálásánál, memória javításnál, emlékezetvesztésnél (ha elveszett tárgyakat keresünk) illetve fontos adatok, szövegek megjegyzésénél (tanulmányok, tesztek), részvét esetén, érzelmi és fizikai gyógyításnál ( Raffael Arkangyallal együtt).

Zadkiel Arkangyal magas frekvenciájú "ibolya színű láng" spirituális energiával dolgozik, ezt a lángot a 7. energia sugár mestere: Szent Germain hozta le nekünk, ezért minden hasonló esetben hozzá is fordulhatunk, például ha testünket, lelkünket és szellemünket megtisztítani szeretnénk, ha Isten és köztünk lévő akadály elhárítását kérjük, ha gyorsabb spirituális fejlődésre vágyunk, ha negatív karmánkat szeretnénk átalakítani (Karmael Arkangyallal kérhetjük, amennyiben kap rá engedélyt, segít).

Amennyiben emlékszünk rá, segít átalakítani előző életbeli rossz emlékeinket. Ha a bolygónk karmájában pozitív változást szeretnénk, eredményt érhetünk el vele.

Amikor csalódás ér akkor is kérheted Zadkiel segítségét, ehhez egy fohász:

Zadkiel arkangyal "Zadkiel Arkangyal, kérlek segíts meggyógyítani a szivemet, old fel bennem a csalódottság görcsét, így a neheztelést vedd le a vállamról, add hogy irgalmas és kegyes legyen a szívem, segítsd a tisztán látásomat."

"Nyugalmat és bizalmat önts szívembe, ha aggódok vagy szorongok, ezáltal kezedbe és Isten kezébe adom e helyzet megoldását, mert bízom az isteni összhang és bölcsesség hatásában. Köszönöm."

De attól függően, hogy mi a problémánk, különbőző fohászokat kérhetünk, például:

"Zadkiel Arkangyal segíts megbocsájtanom másoknak és magamnak, tisztíts meg ibolya színű lángoddal."

"Zadkiel Arkangyal lépj velem kapcsolatba, hogy megszüntessük a bolygó negatív karmáját" ...stb.

Eredményes munkát kívánok az Angyali kapcsolatokhoz:
Erika


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva