Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. március 20., keddHírnév

Feng Shui orvoslási eszközök

A Feng Shui életterületeinek aktivizálása, beindítása a hozzá tartozó orvoslási eszközökkel.

Hír és Hírnév életterület

- Ha a BHS iskola, illetve az ajtótól viszonyított aktivizálási (bepakolási) módszert használjuk, akkor az ajtótól nézve a legtávolabb eső (hátsó) középső része a lakásnak, illetve helységnek.

- Ha iránytű iskolát használunk, akkor a Dél iránya.

A Hír és Hírnév területét aktivizáló Feng-Shui orvoslási eszközök:

Ló-kép Ló szobor, vagy lovat ábrázoló kép.

A ló segíti a hírnév energiáinak a kiteljesedését, s mivel a hírnevünk összefügg karrierünkkel, előre mozdítja karrierel kapcsolatos sikereinket is.

A ló a sebességet is jelképezi, kitartást az összes többi életterületen is.

Ezenkívül a Szerelem sarokba a hölgyeknek új partnert hoz.

Főnix A Főnix szobor, vagy Főnix madarat ábrázoló kép: álmainkat, elképzeléseinket, terveinket teljesíti, mely segíti karrierünket és hírnevünket.

Ha tv-sztár szeretne lenni valaki, akkor ide helyezheti a televízióját és minden olyan tárgyat ami által eredményt ért el vagy eredményt szeretne elérni: oklevelek, diplomák, különbőző végzettségek, alkotások, bölcsességek, híres emberek festményeit vagy híres embert ábrázoló képek.

Harang Harangot akkor alkalmazzunk ezen az életterületen, ha munkahelyünkön elöléptetést szeretnénk, ebben az esetben meg is kongathatjuk.

A szivárvány kristálygolyó (mivel minden életterületet mozgásba lendít) itt is elősegíti ötleteink kibontakozását és ezzel kapcsolatos kreativitásunkat is fejleszti.

Mivel a Hírnév területe a tűz elemhez tartozik, így ide tehető minden fényt árasztó eszköz: például lámpák, gyertyák, párologtatók, mécsesek és minden meleget árasztó alkalmatosság is, mint tűzhely, kandalló, nyitott tűzhely.

A tűz elem színe a piros, így eredményesen használható ezen a területen minden piros tárgy (még erősebb, ha három szögletű a formája), 9-es kínai pénzsor de jó a virág, lámpaernyő vagy egy piros bútor is. Anyagában lehet műszálas, műanyag, művirág, életfa vagy állati eredetű anyagok: szőrme, bőr, gyapjú, csigák, kagylók, korallok, hold-nap motívumok. De aktivizálhatjuk fából készült vagy zöld színű tárgyakkal is, mert a fa elem táplálja a tüzet.

Eredményes aktivizálást kívánok minndenkinek,
Erika.


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva