Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. március 20., keddFeng Shui orvoslási eszközök

A Feng Shui életterületeinek aktivizálása, beindítása a hozzá tartozó orvoslási eszközökkel.

Térkép

Gazdagság és siker életterület.

- ha a BHS, illetve az ajtótól viszonyított aktivizálási illetve bepakolási módszert használjuk akkor az ajtótól legtávolabb eső bal sarok

- ha az iránytű iskolát használjuk akkor a Dél-Kelet iránya

A gazdagság és siker életterületet lendületbe hozó színeket (zöld, piros, bíborszín) és oda tartozó anyagokat (növények, gyümölcsök, papír, fa, gyapot) előző cikkünkben felsoroltuk. Most a kimondottan Feng Shuihoz tartozó orvoslási eszközök következnek. Tehát a gazdagságot létre hozó eszközök a következők:

Akvárium

Akvárium: használatával pénzügyi helyzetünkön javíthatunk. Ha lehet a vizet tartsuk mozgásban és világítsuk meg, így eredményesen aktivizálja a Csít (Egészség és karrier területen is használható). Az akváriumba 8 aranyhalat (végtelen anyagi, szellemi gazdagság) és 1 feketét (mely egyensúlyt hoz és védi a karriert és az egészséget) helyezzünk.
Ne tegyünk vizes dolgokat (csobogót, akváriumot) akkor, ha gazdagság vagy karrier területünk a hálószobára esik, mert az ott élők között feszültséget hozhat létre és az ágy mögött betörés kockázatát jelentheti! Ezen kívül a lakáshoz viszonyítva, ha az ajtónál állva és kifelé nézve tőlünk balra van, az a jó.

Csobogó: mivel Kínában a víz a gazdagság szimbóluma, itt is a mozgó víz energiával tölti meg az életterületet.

Mozgó vizet ábrázoló képek: lényeg, hogy látszódjon rajta a lendület, a víz áramlása, csobogása. Például kisebb zuhatag karrier, pénzügyi dolgok előmenetelét hozza.

Vitorláshajó (vagy bármilyen hajó): a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy a pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A vitorlás új karrier lehetőségeket is hozhat a karrier területen, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

Buddha

Gazdagság Buddha: mely kezében hajót vagy pénzes zsákot tart.

Gondűző Buddha: melynek hátán batyu (pu taj) van, Ő elűzi pénzzel kapcsolatos gondjainkat.
De a Buddhákkal, Istenekkel vigyázzunk, hogy mindíg szemmagasság fölé kerüljenek, vagy legalább látó síkba! Lentebb ne, mert men nézhetünk le rájuk, úgy nem fognak működni!

Hal illetve ponty tárgyak, szobrok, vagy halakat ábrázoló képek: a pikkelyek a sok pénzt jelentik, cégfejlesztéskor is ajánlott az alkalmazása.

Kristálygolyó: munkánkban gyorsabb sikereket érhetünk el, fény által aktivizálja a teret.

Szélcsengő: hanghatásokkal aktivizálja a teret, több lehetőséget hoz életünkbe!

Teknősbéka mellé tegyünk 1 kínai pénzt (Ég és föld áldását is tartalmazza) az anyagi biztonságot segít megteremteni.

Béka

Három lábú béka, szájában kínai pénzérmével: használhatjuk, ha bejárati ajtónál van a gazdagságterület (iránytű iskolánál előfordulhat). Nagyon fontos, hogy a kínai pénz a szájába be legyen ragasztva, mert különben zűrzavart okozhat, és a lakásba befelé fordítsuk, hogy be vigye a pénzt. Ne tartsuk a hálószobában, a fürdőszobában, vagy a konyhában, mert ezeken a helyeken megfordítja a Chít, és ez problémákat okozhat. Helye inkább a nappali vagy az előszoba.

Ezeken kívül még elhelyezhetünk ezeken az életterületeken: életfát, szines köveket, vízoszlopot, mobil örökmozgókat, delfines legyezőket vagy narancsot.

Ha bárkit érdekelne valamelyik Feng Shui eszköz ezek közül, nálam is beszerezhetőek, kérem írjon e-mail címemre: erika@napkapu.hu.

Legközelebb a többi életterülettel folytatjuk, addig is minden jót mindenkinek:
Erika


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva