Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. február 25., vasárnapFolytatva gazdagsággal kapcsolatos írásunkat, most további ötletekkel bővítjük, melyek ezoterikusok számára is csemegék lehetnek és mindennapi életükben nagy hatékonysággal beépíthetik, ismerőseik, családtagjaik, saját maguk számára hasznosíthatják.

Ezoterikus jótanácsok a gazdagsághoz

Az íráselemző grafológia szerint nem mindegy, hogy nevünk leírásakor az utolsó betűk végét merre kanyarítjuk. Mert ha lefelé, akkor a sikerek nem tudnak kiteljesedni, de ha felfelé kanyarítjuk, így a felfelé ívelő sikereket bevonzzuk magunkhoz.
Az sem árt, ha az univerzum törvényeit betartva élünk, mert ekkor a "kérjetek, s megadatik" megvalósuló ereje szerint is bővelkedhetünk a jóban. De azt se felejtsük el, hogy az a boldogtalan ember, akinek valójában soha semmi nem elég, tehát ne essünk át a ló túlsó oldalára, először értékeljük a kisebb elért eredményeket is, mert a nagy boldogságok sokszor a kicsiből tevődnek össze.

Az is elképzelhető, hogy előző valamelyik életedben tettél egy negatív állítást a pénzzel kapcsolatban. Erre egyik megoldás lehet az is, ha fogsz egy fehér gyertyát miután meggyújtottad, kérj Michael Arkangyaltól védelmet, kérheted Stamiel (siker) Angyalát, hogy segítsen neked anyagi sikereid kiteljesítésében és mondd el 3x, hogy "most feloldom előző életeimben tett, minden negatív állítást, mely a pénz felám áramlását megakadályozta". Megerősítésként elmondhatod a Mi Atyánkat.
Kicsit csukd be a szemed, végy egy mély lélegzetet s miközben a levegőt kifújod, mondd magadba: "minden feszültség távozik testemből" - és érezd, hogy ez így is van, szívedben békélj meg mindenkivel. Hasson át az öröm érzete, és lásd hogy lelkileg, szellemileg és anyagilag egyre jobban gyarapodsz.
Nyugodtan eltölthetsz egy kis időt ebben az állapotban míg jól esik. Ha kész vagy, nyisd ki a szemed és köszönd meg az Angyaloknak a jelenlétet és a segítséget, s bízz benne, hogy ha csak rajtuk múlik, segítenek. Ez alól kivétel lehet, ha te születésed előtt más élettervet készítettél magadnak, vagy karmikusan tanulnod kell a szegénység állapotából. De elképzelhető, hogy mivel a Teremtő Szent Atya kegyelme határtalan, ezt is fel oldja, főleg ha már megtanultuk a lmegtanulandót.

De lehet kérni a csodálatos Angyali csapatokat a segítséghez: miközben meggyújtunk egy vagy a Szentháromság nevében három fehér gyertyát, elmondjuk közben a Mi Atyánkat, kérhetjük Emkiel, az anyagi biztonság angyalát vagy Stamiel, a siker Angyalát is helyzetünk javításáért.
Lényeges az, hogy pontosan fogalmazzuk meg, mit kérünk. Fontos, hogy bízzunk bennük mert ők nagy erővel és hatékonysággal tudnak segíteni nekünk embereknek. S ha már a bizalomnál tartunk, fontos, hogy tudjuk: ha egy hajszálon múlik az életünk akkor is bízzunk abban a hajszálban.

Az ásvány birodalom is felkínál néhány lehetőséget, például a citrin a pénz köve is, ezért hordhatjuk pénztárcánkban is.

A macskakövet ha becsomagoljuk egy nagyobb címletű papír pénzbe, háromszögbe hajtjuk és átkötjük piros szalaggal, és magunknál (pl. zsebben) hordjuk, így megfialja a pénzt.

Jó ha a nálunk hordott papír pénzek háromszögben vannak hajtogatva, mert a páratlan számok növekedést hoznak létre.

A pénztárca jó ha nagy és piros színű, mert a piros életet ad a pénz áramlásnak.

A feng shui is felkínál néhány lehetőséget: pl. a lakást, vagy a helyiségeket (szoba, konyha stb.) felosztjuk 9 egyforma részre, és az ajtóban megállva és befelé nézve a legtávolabb eső bal sarkot (gazdagság sarok) elkezdjük aktivizálni.
Beteszünk oda egy teknős figurát egy kínai pénzérmével, vagy egy magyar 100 ft-ossal. Oda tehetünk, hajót, mely befelé úszik, csobogót, akváriumot, halat, pontyot ábrázoló képeket, figurákat, delfines szélcsengőket, aprópénzeket, felálló orrú elefántokat, feng shui kristályokat.

Ne utáld és ne szidd a csekkeket, mert fizetőképességedet mutatja. Ne mond azt, hogy soha nincs pénzed, nem elég semmire, szerencsétlen vagy, mert mivel te vagy a parancsnok, így parancsot adsz az agynak, hogy így is történjen és így persze, hogy szegény maradsz, hiába áhítozol a gazdagságra, ha közben nem veszed észre, hogy negatív kijelentéseiddel éppen magad alatt vágod a fát, s ezzel nem engeded magadhoz a gazdagságot.

Mielőbbi minden irányú gyarapodást, és minden jót kívánok mindenkinek,
Erika.


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva