Ezoterika
FengShui
Angyalok
Egészség
2018. február 25., vasárnapAZ ÉLETJÁTÉK

A legtöbb ember harcnak fogja fel az életet, holott játékról van szó, melyet egy mindent átfogó Tudat talált ki, és játszik el az én örömömre.

Ám egy olyan játékról van szó amit a szellemi törvények ismerete nélkül nem lehet eredményesen játszani.

Az élet arra szólít fel, hogy az egész elszakíthatatlan részeként ismerjem fel magam, s így az egész teremtéssel játsszam amelyben élek, s amely meghatároz engem, s melyet én is meghatározok.
Mivel én vagyok saját sorsom teremtője, így lehetőségem van az egésztől elszakadva "egó"- ként megélni önmagam, s ez később felismerve olyan mintha elmentem volna az élet lényege mellett.
De felfedezhetem igaz valómat mint az egész részét amit visszatükrözök az az én tudatom, melyet bármely tetszőleges pontra koncentrálhatok, de ki is tágíthatom, mindent átfoghatok vele, engedhetem, hogy a legnagyobb magasságokba emeljen, s így igaz valóm tudatára ébredjek.

Az élet a mindent átfogó Tudat, amely minden létezőt átjár és eltölt, ezáltal él minden létező, és mindennek tudata van. Az élet annak az erőnek a hatása, melyet Istennek hívunk.
Az élet áradó, hatékony energia.

Ha akaratérvényesítési képességünk hiányt szenved, azaz akaratunkat elnyomják, vagy valami oknál fogva nem tudjuk kiteljesíteni, akkor az energia egyensúly felbomlása miatt, egyik oldalon túlnyomás, a másik oldalon hiány keletkezik, mely fizikai betegségekben, vagy kellemetlen helyzetekben nyilvánul meg. Hiány jelentkezhet úgy, hogy munka helyemen nem léptetnek elő, lemaradok egy állás lehetőségről vagy valamely célomat nem érem el. Testi szinten ez a hiány izomgyengeség, fogínysorvadás vagy akár hajhullás formájában léphet fel.
A többlet úgy is jelentkezhet, hogy kellemetlen vitába keveredem valakivel, bírósági eljárás indulhat ellenem vagy valami ehhez hasonló dolog történik, ami lehetőséget kínál arra, hogy az akarat érvényesítési képességemet fejlesszem, így ezt az életfeladatot megoldva tovább tudjak lépni a tudatosság létráján, illetve az életfeladatokkal teli életjátékban.

Folytatása következik. Addig is minden jót mindenkinek.


napkapu.hu - online Ezoterikus, Feng-shui és Egészség portál - Ezo-Bolt
főszerkesztő: Dózsa Erika, erika@napkapu.hu
© 2005-2007 Dózsa Erika - minden jog fenntarva